Osem zranených pri čelnej zrážke dvoch osobných áut

08.02.2008 Poprad

Poprad 7. februára (TASR) - Osem utrpelo zranenia pri čelnej zrážke dvoch osobných áut, ku ktorej došlo dnes večer na ceste I/18 pri obci Hôrka v okrese Poprad.
K nehode došlo pravdepodobne pri predbiehaní. Najťažšie zranenia utrpel spolujazdec na sedadle vedľa vodiča Škody Felície. Ďalší traja pasažieri z Felície utrpeli stredne ťažké zranenia. V aute Škoda Octavia utrpeli štyria cestujúci stredné ťažké a ľahké zranenia.
Na mieste zasahovali štyri vozidlá záchrannej zdravotnej služby EMS z Popradu a Svitu a tiež z popradskej nemocnice ako aj hasiči a policajti z Popradu.
Zranených cestujúcich transportovali do popradskej nemocnice. Na ceste sa vytvárali kolóny a dopravu riadili policajti. Potom ako hasiči odstránili následky dopravnej nehody, cestu sprejazdnili v oboch jazdných pruhoch.
Ďalšia dopravná nehoda osobného auta sa stala neskoro večer na zľadovatenom úseku cesty asi dva kilometre od Popradu smerom na Starý Smokovec. \"Vodičom odporúčame zvýšiť opatrnosť, \" zdôraznil operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Poprade Jozef Michlík.
 

Vyberte región